Jep, koitetaan nyt sitten kirjoitella tätä omaa blogia. Saa nähdä innostuuko tänne kirjoittelemaan, vai hyytyykö homma ennen kuin ehtii alkaakaan. Välillä sitä huvittaa kirjoitella kaikenlaista maan ja taivaan väliltä, mutta tuonne koirablogiin ei viitsi ihan kaikkea tunkea. Ja kaiken lisäksi saa valita jonkun ihanan pohjan tänne, täällä kun ei aihe rajoita ulkoasun valitsemisessa/tekemisessä! Vuodatuksesta löytyy useita pohjanikkareita, jotka tarjoaa mitä ihanempia pohjia. Saa nähdä mihin sitä päätyy...

Flunssan kourissa olen kitunut viime torstaista lähtien ja olo on edelleen puolikuntoinen vaikkei kuumetta enää pitäisi olla. En ole mitannut enää, koska töihin menen joka tapauksessa on sitä kuumetta tai ei. Niin parempi sitten olla tietämättä, jos se nyt sattuu nousemaan.

Tänään pitäisi siivota, mutta ei huvittaisi. Olo ei ole mikään parhain, mutta eipä se siivous huvita juuri koskaan, on olo mikä tahansa. Kämpässä alkaa olla aika kaaos, kun näitä sairaspäiviä on vietelty. Ja ukko vieläpä itseaiheutetussa sairaudessa; krapulassa. Pakko kai yrittää edes vähän. Lakanat sentään jaksoin vaihtaa eilen. Oli pakko, kun sänky jäi aamulla petaamatta ja koira oli sitten möyrinyt koko päivän sängyssä töissä ollessamme. Mustissa lakanoissa näkyy muuten aika mukavasti nuo koirankarvat! Järkyttävää.

Tänä viikonloppuna ollaan lähdössä mökille vähän kauemmas, kun sisko varasi mökin erään urheilukeskuksen liepeiltä. Kivaa tiedossa. Ja ihanaa nähdä taas siskoa ja kummityttöjäni. Se on sitten niin harmi, kun nähdään välimatkan takia niin harvoin. Vaikka ei täältä aja kuin alle 2 tuntia, mutta ei sitä vaan saa aikaiseksi kyläiltyä tuollaisen matkan kanssa. Mukaan rennot vaatteet, biksut ja pitänee kai varata vaatteet myös mahdolliseen bileiltaan.

Sitten ensi viikonloppuna olisi yhdet ylppärit ja illalla viihteelle.

Tässä jotain. Ei mitään järin mielenkiintoista, mutta kuitenkin jotain. Just nyt vielä mietin, että kelle kertoisin tästä blogista. Vai kerronko kellekään? Jos joku tän löytää niin ja minut tunnistaa, niin olkoon niin. Kyl mä ehkä kerron... No mietitään sitä vielä.

Kiitos ja näkemiin.